matara white2

STM Tukee90 neg

Uraverkosto on kolmen työllisyyspoliittisen hankkeen yhteistyöverkosto, joka järjestää yksilö-, ryhmä- ja tiimivalmennuksia työnhakijoille Kansalaistoiminnankeskus Mataralla. 

Henkilökohtaista uraohjausta ja käytännön tasolle meneviä ryhmävalmennuksia on tarjolla jatkuvasti, lukuun ottamatta yleisiä loma-aikoja. Tiimivalmennuksia käynnistyy tarkemmin rajatuille kohderyhmille puolivuosittain. Henkilökohtaiseen uraohjaukseen, ryhmä- ja tiimivalmennusten sisältöön voit tutustua tarkemmin sivulla: https://uraverkosto.fi/index.php/valmennukset

Uraverkoston valmennustoiminnassa tarjoamme työkaluja ja valmiuksia työnhakuun sekä työelämään. Jokaisen asiakkaan kanssa luodaan oma, asiakkaan tarpeista muotoutuva uravalmennuspolku, jolla keskitytään löytämään parhaat käytännöt oman alan työnhaussa. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, luottamus ja konkretia – toisin sanoen pyrimme antamaan parhaat mahdolliset käytännön työkalut ja verkostot asiakkaidemme käyttöön henkilökohtaisilla valmennuspoluilla. Uraverkoston valmennustoimintaan pääset ilmoittautumaan mukaan yhteydenottosivulla täyttämällä yhteydenotto kentän. Uraohjaajamme ottavat sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän kuluessa.  

Taiteilijan havainnollistava näkemys uraverkoston valmennuspolusta.

 

Uraverkoston toteuttajat

Henkilökohtaista uraohjausta ja työllistymismahdollisuuksia kaiken ikäisille tarjoava Koutsaamo2 -hanke (Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry). Uravalmennuskokonaisuuksia nuorille tarjoava Luotsaamo 2.0  -hanke (Jyvässeudun 4H -yhdistys ry). Työllistymismahdollisuuksia tarjoava Leipää ja kulttuuria -hanke (Suomen Nuorisoseurat).

Voit  tutustua hankkeisiin tarkemmin taustaorganisaatioiden sivuilla klikkaamalla linkkejä. Uraverkostoa ja siinä toimivia hankkeita rahoittaa Keski-Suomen TE-palvelut (TYPO-rahoitus) ja Jyväskylän kaupunki. Lisätietoja voit kysellä ottamalla yhteyttä henkilöstöömme.

Linkki uraverkoston facebookiin.

STM Tukee90 matara white2 kyt white