matara white2

STM Tukee90 neg

Muinaissuomalainen - Kaksi henkilöä katosi kuntosalin avajaisista (pakohuonepelin uutinen).

Kansalaistoiminnankeskus Matarassa on viiden päivän ajan tarjolla ilmainen, kaikille avoin (K14) pakohuonepeli osana vuoden 2023 Jyväskylän peliviikon ohjelmaa. 

PÄIVÄTTÄREN VERI -pakohuonepelissä (K14) pelaajat pääsevät suomalaisen mytologian ja kansantarinoista ammentavaan kauhutarinaan, joka kuljettaa pelaajat selvittämään mitä kahdelle nuorelle aikuiselle on tapahtunut. Ilmoittautuminen on käynnistynyt ja peli on pelattavissa 6.11.-10.11.2023 klo 12-19 välisenä aikana. Yhdellä ryhmällä peliaikaa on 45min. Lähdöt ovat tasatunnein ja viimeinen lähtö on klo 19.

Kaksi nuorta aikuista, Elina ja Klaus, ovat saaneet kutsun kuntosalin avajaisiin vanha rouva Rikke von Gaunerilta. Avajaisten jälkeen nuoret ovat kadonneet ja salista löytyy omituinen, osittain palanut olkinukke.  

Tämä on alkuasetelma suomalaisesta mytologiasta ja kansantarinoista ammentavassa kauhutarinassa, joka kuljettaa pelaajan selvittämään, mitä Elinalle ja Klausille on tapahtunut. 

Pelaaja saa pian huomata, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Mikä on totuus katoamisten takana? Kuka on Rikke von Gauner; herttainen vanha rouva vai jotain aivan muuta. Ja kuka on tummuneen piirroksen aurinkokruunuinen nainen? 

                ...jokin muinainen on herännyt ja vaanii marraskuun hämärissä...

Pakohuonepelin taustatarinaan voi perehtyä peliä varten tehdyn Muinaissuomalaisen lehtiartikkelin "Kaksi henkilöä katosi kuntosalin avajaisista" sekä mainosvideo on nähtävillä osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=t72pn6-I9wc

lisätietoja:

https://www.facebook.com/events/1461097134738719/?active_tab=discussion

https://www.peliviikko.fi/tapahtuma/pakohuonepeli-paivattaren-veri-k14/

Tiedot:

  • Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara (Matarankatu 6 A1, Tourula)
  • Pelin genre: kauhu/jännitys
  • Peliaika: 45 min./ ryhmät aloittavat tasatunnein. Pelitila sulkeutuu klo 20.
  • Ryhmäkoko: 3-5 henkeä (K14)
  • Varaukset: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Peliin on ilmainen sisäänpääsy.
  • Pelitila ei ole esteetön.
  • Pakohuonepelin suunnittelu ja toteutus: työryhmä, jossa on mukana Mataran työntekijöitä, harjoittelijoita ja vapaaehtoisia. Pakohuonepelin taustatarina ja tekstit: Karoliina Järvinen. Äänimaisema: Waltteri Paulaharju ja Aaron Rahm