matara white2

Mataralaiset kertovat
Kansalaistoiminnankeskuksen blogi

STM Tukee90 neg

ESR rahoitteinen Osaamisella järjestöihin -hanke aloitti toimintansa syyskuussa 2020. Tuttavallisemmin Otto-nimellä kulkevan hankkeen kohderyhmää ovat osatyökykyisiksi itsensä tuntevat jyväskyläläiset, jotka ovat työttömiä tai työelämän ulkopuolella. Otto-toiminnassa tuetaan osatyökykyisten aktivoitumista sekä kannustetaan omien vahvuuksien tunnistamisessa ja omien tulevaisuuden tavoitteiden suunnittelussa.

Olin vielä koulussa, varmaan lukiossa, joko hissan tai äikän tunnilla, kun puheeksi tuli ajan henki. Siis se, mikä määrittää kaiken, vaikka on näkymätön, hajuton, mauton eikä todellakaan käsin kosketeltava. Asenteeksikin sitä voisi sanoa. Asennehan ratkaisee, aina.

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat Juho Oikari ja Jessica Piispanen tekivät opinnäytetyön nimeltä “Avainnippu elämään - elämänhallintataitojen ryhmävalmennuskokonaisuus Ink-tiimin nuorille". Opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää elämänhallintataitoja kehittävä valmennus Music Against Drugs ry:n Ink-tiimin käytettäväksi. Tarve elämänhallintataitojen kehittämiselle syntyi Ink-tiimin osallistujilta. Tarve tuli ilmi myös Music Against Drugs ry:n työntekijöiltä.

Aulaoppaat Salme ja Liisa kertovat tunnelmia sairaalavapaaehtoisena toimimisesta pitkän odotuksen jälkeen.

OLKA, mikä ihmeen OLKA? Ehkä olkapää tai OLKA-mummo? -Tällaisia tuli mieleemme, kun ensimmäistä kertaa kuulimme OLKA-toiminnasta reilut pari vuotta sitten.

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki